Organisaties

Op 4 mei 2018 voert Studievereniging Hucbald na afloop van de Dodenherdenking het requiem van Gabriel Fauré uit. Met een honderdtal uitvoerenden en zo’n zeshonderd bezoekers zijn er goede en effectieve mogelijkheden tot samenwerking of promotie. Het koor en orkest bestaan voornamelijk uit studenten. Het herdenkingsconcert zal worden bezocht door een breed publiek vanwege de vrije toegang.

Hieronder staan de mogelijkheden tot samenwerking of promotie beschreven. Uiteraard staan wij ook open voor eigen ideeën.

Advertentie op de website
Het Herdenkingsconcert heeft een eigen website met informatie voor zowel zakelijke externen als de deelnemers en (potentiële) bezoekers. Op deze website is het mogelijk te adverteren.

Facebook
Het Herdenkingsconcert heeft ook een eigen Facebookpagina. Hierop kan een Facebookbericht gemaakt worden om te adverteren. Ook is het mogelijk om op de banner van de Facebookpagina te komen.

Programmaboekje
In het programmaboekje zijn ook plekken om te adverteren. Dit kan in de vorm van een hele of halve pagina of in de vorm van een logo. Het boekje zal A5 formaat zijn.

Contactgegevens
Studievereniging Hucbald
Muntstraat 2A
3512 EV Utrecht
koorproject.hucbald.nl / www.hucbald.nl
030 253 93 45
koorco@hucbald.nl  / hucbald@hucbald.nl

Overzicht bedragen
Website banner op koorproject.hucbald.nl — €25,-
Banner of Facebookbericht op de Facebookpagina — €20,-
Hele pagina (A5) programmaboekje — €75,-
Halve pagina (A5) programmaboekje — €50,-
Logo in het programmaboekje — €25,-


Comments are closed.