Orkest

Geef je op middels dit formulier

Door deel te nemen aan ons projectorkest krijg je de kans om op 4 mei in een volle Jacobikerk, samen met een groot projectkoor, professionele solisten en onder de leiding van een professionele dirigent het prachtige Requiem van Fauré uit te voeren. Deelnemen aan dit project is voor orkestleden gratis. Bladmuziek wordt door ons verzorgd.

Wij voeren het werk uit in zijn uiteindelijke publicatievorm. Dit houdt in dat we op zoek zijn naar muzikanten die de volgende instrumenten bespelen:

Fluit I, II
Klarinet I,II
Fagot I, II
Hoorn I, II, III, IV
Trompet I, II
Trombone I, II, III
Harp

Pauken
Viool I
Viool II
Altviool
Cello
Contrabas

Om dit project tot een succesvol concert te laten leiden is het belangrijk dat orkestleden zich thuis voorbereiden op de repetities en op het concert. We hebben maar een beperkt aantal repetities tot onze beschikking, dus deze voorbereiding is noodzakelijk. Vanwege dit beperkte aantal repetities geven wij de voorkeur aan deelnemers die iedere repetitie – uitzonderingen daargelaten – beschikbaar zijn. Middels regelmatige mails zul je op de hoogte gehouden worden van de vorderingen van het project en van de te repeteren gedeeltes voor de repetities!

Repetitieoverzicht
Het orkest repeteert op de onderstaande momenten. De repetities op dinsdagen vinden plaats in het Parnassos Cultuurcentrum aan de Kruisstraat te Utrecht. Dit repetitieoverzicht is onder voorbehoud.

Dinsdag 20 maart (17:15-19:00)
Dinsdag 27 maart (17:15-19:00)
Dinsdag 3 april (17:15-19:00)
Dinsdag 10 april (17:15-19:00)

Zaterdag 28 april (10:00-18:00) – Utrechts Stedelijk Gymnasium
Donderdag 3 mei (17:15-19:00) – Jacobikerk, St. Jacobsstraat 171
Vrijdag 4 mei (vanaf 17:00, doorloop + concert) – Jacobikerk, St. Jacobsstraat 171

 

Comments are closed.