Solisten

Liesbeth Vanderhallen (Sopraan)liesbeth vanderhallen

Liesbeth Vanderhallen heeft gestudeerd aan
het conservatorium in Utrecht, de HKU, klassiek zang bij Henny Diemer en volgde de operaklas olv. Monique Wagemakers. Ze zong Ciesca uit de opera Gianni Schicci van Puccini en aria’s van Cherubini en Barbarina uit Le Nozze di Figaro van Mozart. Vanuit  het conservatorium van de HKU volgde ze masterclasses van U. Reinemann, J. van Nes, K. Grout en H. Smit en zong ze de liederen van Schuber, Debussy, Brandts-Buys in de kleine en grote zaal in Vredenburg Utrecht. Haar koorervaring bestaat uit ongeveer 125 producties bij de professionele koren het Groot Omroepkoor, het koor van de Nederlandse Opera, koor van de Nationale reisopera, het european festival Chorus Salzburger Osterfestspiele (C. Abbado) en buitenlandtournee met het koor van Andre Rieu. Vele opera’s, oratoriumstukken alsmede a-capellaprogramma’s behoren tot haar repertoire.
http://www.liesbethvanderhallen.com/home/

 

Boukje van Gelder (Alt)boukje van gelder

Boukje van Gelder heeft geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Hierna heeft is ze klassiek zang gaan studeren aan het Fontys Con
servatorium in Tilburg onder Hanneke Kaasschieter, Xenia Meijer, Sinan Vural en Margriet van Reisen. Hier heeft ze het Femmesemble opgericht waarmee ze drie- tot vijfstemmige muziek voor vrouwenkoren zingt. Ze heeft het Oratorio de Noël van Saint-Saëns, het requiem van Haydn en Membra Jesu Nostri van Buxtehude als solist uitgevoerd. Boukje is ook actief in verschillende besturen, waaronder het Utrechts Studenten Koor en Orkest.
https://boukjevangelder.wordpress.com/tag/boukje-van-gelder/

 

Pablo Gregorian (Tenor)

??????????


Opgegroeid onder en achter de vleugel van zijn oma en omringd door de klanken van Armeense traditionele volksmuziek begon Pablo op twaalfjarige leeftijd met pianolessen. Tijdens zijn studententijd ontdekte hij het zingen, in 2011 zong hij voor het mee als als koorlid bij het Utrechts Studenten Koor en Orkest (USKO). In 2015 begon hij aan de opleiding Zang Oude Muziek aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Sinds het begin van zijn studie is hij daarnaast ook regelmatig actief als solist. Zo zong hij het Stabat Mater van Haydn met het Bach Ensemble Amsterdam. Ook zong hij de Hohe Messe als koorlid in New York en Boston, in een projectkoor van het conservatorium onder leiding van Ton Koopman. Begin 2017 werkte hij mee aan een productie van de Monteverdi-opera L’incoronazione di Poppea onder leiding en regie van Michael Chance.

 

Gilad Nezer (Bas)gilad 2

 Gilad Nezer begon als ingenieur, toen hij twintig jaar oud was werd hij ontdekt. Hierna is hij naar Nederland gekomen om aan het Koninklijke Conservatorium te studeren onder Barbara Pearson en Diane Forlano. Gilad zingt bij het Nederlands Kamerk
oor en bij verscheidene ensembles, waaronder het Groot Omroepkoor, Huelgas en Silbersee. Zijn solo carrière bestaat uit verschillende opera’s, oratoria en liederen. Gilad zijn specialisatie binnen zang is Joodsliturgische zang. Hij heeft met een Joodsliturgisch programma opgetreden in het Concertgebouw. Gilad heeft ook de stichting Keynote opgericht, met als doel om muzikale activiteiten te organiseren aan psychiatrische inrichtingen en verzorgingstehuizen.